miniAutoman va ureaza un calduros Craciun Fericit!

Alaturi de Inviere, Craciunul este cea mai importanta sarbatoare in lumea crestina. 25 Decembrie este ziua in care sarbatorim nasterea lui Iisus Hristos, ziua unde familiile se reunesc si sentimentele dragostei se asterne peste fiecare. Cu aceasta ocazie, miniAutoman va ureaza un calduros Craciun Fericit!

Tot in aceasta zi asteptam si venirea lui Mos Craciun. Toata aceasta frumoasa freerie a pornit acum foarte mult timp in urma. La marginea unui mic orasel, traia un batranel care confectiona jucarii. Timp de un an de zile investea in ele multa dragoste dar si rabdare astfel ca fiecare jucarie era unica in felul ei.

In seara de Ajun, pe 24 Decembrie, acest batranel pleca sa isi vanda jucariile. Dat fiind ca locuitorii acelui oras nu erau cei mai instariti, mesterul vindea jucariile aproape gratis. In ciuda acestui fapt, batranelului nu ii scadea bucuria de a face alti copii fericiti in dimineata de Craciun cand gaseau cadouri minunate sub brad.

In drum spre casa, trecand pe la fereastra unei familii foarte sarace, batranelul aude copii ce se rugau sa primeasca si ei de Craciun macar o jucarie. Intristat de cele vazute si auzite, batranelul si-a pus dorinta de a putea face jucarii cati copii sunt pe aceasta lume pentru a le oferii si celor care nu isi permit sa le cumpere.

Mergand pe drum, in fata sa se apare o caprioara. Aceasta era ranita la picior. Indemanatic fiind batranelul, acesta i-a legat rana. Ajutand caprioara sa se ridice, aceasta din urma i-a soptit batranelului: „Vad ca ai o inima buna. Dorinta ti se va indeplini!”.

Deodata rasare din pamant o sanie fermecata. Era cea mai frumoasa sanie de pe pamant, si era purtata de reni. Hainele saracacioase ale batranelului s-au preschimbat in niste haine deosebite rosii.

Atunci, batranelul a urcat in sanie, si cu tolba plina de jucarii a plecat spre fiecare copil ca sa le imparta jucarii!

De atunci, miniAutoman va ureaza un calduros Craciun Fericit!

Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/miniAutoMan

Canal Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCypjIJlHYQ_OZ283wqsCrJA