De ce Tutoriale online WinCC, Simatic, TIA Portal?

Buna ziua,

Dat fiind ca in Romania in general nu prea exista tutoriale online WinCC, Simatic Manager, TIA PORTAL explicate in detaliu in limba romana mi-am propus sa creez chiar eu o serie de cursuri ce te pot initia in lumea automatizarilor industriale.

Numele meu este Petrisor. Am creat acest blog din dorinta de a impartasi din cunostintele mele si cu alti tineri absoltenti. Asemenea acest blog se adreseaza si pentru viitori absolventi sau persoane ce vor sa transforme automatizarile din hobby in profesie.

In primul rand initiativa mea este de a dezvolta in cel ce urmareste aceste tutoriale online despre SIMATIC MANAGER, WINCC ori TIA PORTAL este aceea de a dezvolta abilitati de engineering si utilizare eficienta a instrumentelor celor de la SIEMENS.

Filmele ce am sa le creez am sa le postez pe pe canalul de youtube miniAutoman. De asemenea am sa va tin la curent si pe retelele de socializare postand astfel si pe Facebook, Twitter si Linkedin.

Un exemplu despre tipul de articole ce doresc sa le scriu este:

Care face referire la cum ne organizam ca sa incepem un proiect nou
Unde explic video notiuni tehnice cum se realizeaza anumite lucruri in automatizarile siemens.
Unde explic detaliat anumite activitati de interconectare a diverselor echipamente cu softuri.

Un aspect important in dezvoltarea acestei comunitati o poti avea chiar tu! Te provoc sa iti expui parerea argumentata privind materialul postat si daca reusesti sa convingi parerea ta va fi implementata.

Da! va fi implementata fiindca ma intereseaza ceea ce gandesti si ce nevoi ai atunci cand accesezi comunitatea noastra de Cursuri Online privind utilizarea softurilor de la SIEMENS.